Lastiklerini kullanmadığın kış ve yaz dönemlerinde, sağlıklı koşullarda, yer darlığı yaşamadan saklamak zorlayıcıdır. Bu durumun bilincinde olan HOMER, gerçekleştirdiği kurumsal anlaşmalarla Lastik Oteli ve Değişim Hizmetini avantajlarla sunmaya devam ediyor.

HOMER, QUICK Sigorta kasko poliçeli araçlar için teminat kapsamında bir takım (4 adet) lastiği 12 ay boyunca saklama ve yılda iki defa değiştirme hizmeti veriyor.

Yaz lastiklerinin çıkartılıp, kış lastiklerinin takılmasının ardından gerekli kontrolleri ve bakımları yapan HOMER, çıkarılan lastikleri sisteme kaydeder, en uygun koşullarda lastiklerini saklar ve kendi bünyesinde oluşturduğu özel bir yazılım üzerinden Unic Code sistemi ile takip gerçekleştirir.

Teslim alınan lastiklerin teknik bilgilerini ve saklandığı otel bilgilerini içeren “Dijital Teslim Alma Formu” araç sahibine sistem tarafından otomatik olarak gönderilir.

HOMER Mobil uygulamasını indiren ya da web sitesi üzerinden üye olan araç sahipleri, merkezi Lastik Yönetim Sistemi ile randevu sürecini yönetiyor ve lastik ve depo bilgilerine ulaşabiliyorlar.

HOMER ve QUICK Sigorta arasında yapılan bu özel anlaşma ile kasko poliçesi sahipleri, Türkiye genelinde 50’den fazla HOMER Lastik Saklama ve Değişim Servis Noktasında bu hizmetten ücretsiz faydalanıyorlar.